Tema: Poezi Për Stinët

Une E Kam Nje Pranvere

Dhe ne dimrin me acarr,
dhe ne veren zagushi,
dhe ne vjeshten inatcore
kur vetetin e bie shi,
dhe kudo dhe kurdohere,
une e kam nje "PRANVERE"...!

Edhe kur lendon me fjale,
ne te tijat ligjerime,
une perseri ate e fal,
se dhe zogjte bejne gabime.
Dhe gjithmom dhe kurdohere,
Une per Te do t'jem "PRANVERE"...

- poezi nga Adriana Benga


Nuk ka akoma asnjë votë




Më shumë nga Adriana Benga