2018-08-26 03:48:51
Shpresoj që ti
je nga ata
që s'rri të presësh
nga të tjerët
© teksteshqip.com
2018-07-04 06:15:23
Sepse ti beson
më shumë në vepra se në fjalë
Sepse ti e di
që asnjeri s'mund të të ndalë
© teksteshqip.com
2018-06-23 17:32:42
Shpresa ime vdes e fundit
© teksteshqip.com
2018-06-10 14:07:42
Mbas shiut do dali dielli
Mbas reve po fshihet qielli
K'shu që kurrë
nuk do dorëzohem
Shpresa ime vdes e fundit!
© teksteshqip.com
U krijua nga gena 2018-06-10 13:56:43

Mos lë asnjonin
me t'thonë s'mundesh
është thjesht mashtrim
© teksteshqip.com
2018-06-10 13:44:24
Asgjë s'të jepet falas
Gjithçka e ka një çmim
Madje dhe dashuria
dhurohet në shkëmbim
© teksteshqip.com
U krijua nga Florida 2018-06-09 04:33:36
Thuaje çdo ditë:
“Unë e bëj fatin tim!”
Thuaje çdo natë:
“Do ia dal se kam besim!”
© teksteshqip.com