Andon Z. Çajupi

Thënie nga Andon Z. Çajupi

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Andon Z. Çajupi

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-08 14:34:41
    Çupë, në do të kesh nder mos u mburr për bukurinë.
     aforizma
    5
    434