Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com

Anjeza Shahini - Vec Njehere Jetojme

Song Lyrics:

Ty rini ne drite te syrit un te shikoj
Dhe cdo cast un qen’jen tende e adhuroj
Se me pelqen si shijon ti jeten ashtu sic vjen
Te jesh e lumtur te vishesh bukur nje ritem te ri
Te kercesh
Ti kohen e humbur e hedhur pas krave
dhe botes gjithcka kerkon tja rrefesh

Ref :

Hey hey hey hey eja se ky ritem na fton
Te kercejm se bashku deri naten von
Ndonse veshur thjesht dhe me xhins te blu
Te kendoj muzike e te vallzoni ju

Hey hey hey hey hey se ky rritem na fton
Te kercejm se bashku deri naten von
Ndonse veshur thjesht dhe me xhins te blu
Ta shijojme kte jete ashtu sic doni ju
…..

Ty rini ne drite te syrit un te shikoj
Dhe cdo cast un qen’jen tende e adhuroj
Se me pelqen si shijon ti jeten ashtu sic vjen
Te jesh e lumtur te vishesh bukur nje ritem te ri
Te kercesh
Ti kohen e humbur e hedhur pas krave
dhe botes gjithcka kerkon tja rrefesh

se un jam e re porsi ju
dhe shpresoj e kerkoj tek 1 zemer kerkoj
jo tek armeria anjehere nuk dyshoj
dhe besoj qe kte jete vec njehere e jetoj
dhe nese nje cast do t’harroj jeten ta jetoj
un gezimin do ta gjej vec prane teje
dhe e di do te gjej ti je gjithandej

Ref:

Hey hey hey hey eja se ky ritem na fton
Te kercejm se bashku deri naten von
Ndonse veshur thjesht dhe me xhins te blu
Te kendoj muzike e te vallzoni ju

Hey hey hey hey hey se ky rritem na fton
Te kercejm se bashku deri naten von
Ndonse veshur thjesht dhe me xhins te blu
Ta shijojme kte jete ashtu sic doni ju

Na na na na ……..

We added a new section Albanian Chords. Please help us with this song's chords. Thanks for your time!


(Optional)


(Optional)
teksteshqip.com © 2007 - 2019