Arben Dreshaj

Thënie nga Arben Dreshaj

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Arben Dreshaj

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-05-12 10:09:26
  Atdheut dëshmoja dashurinë para se t'ia shprehesh!
   aforizma
 • 2021-05-12 09:45:43
  Fasdat i zbukurojnë objektet por i shëmtojnë njerëzit!
   aforizma
 • 2021-05-12 09:47:29
  Jeta dhe vdekja qëndrojnë shumë pranë njëra-tjetres! Ai që ka frikë nga vdekja, ka frikë edhe nga jeta!
   aforizma
 • 2021-05-12 09:48:22
  Peshojini fjalët me kujdesin e njejtë, ashtu siç e peshojnë arin artarët!
   aforizma
 • 2021-05-12 09:54:50
  Nuk e keni ditur kur do të vini në këtë botë, e nuk do ta dini as kur do të shkoni!
   aforizma
 • 2021-05-12 09:55:28
  Mos e robëroni mendjen duke e mbjtur në kuti, lëreni të lirë si një yll në Gjithësi!
   aforizma
 • 2021-05-12 09:45:22
  Nga histori më e rëndësishme është që t'i mësojmë ngjarjet dhe përvojat sesa ditët dhe datat!
   aforizma
 • 2021-05-12 09:46:20
  Të kaluarën nuk do ta trazoni nëse keni mësuar mësimet prej saj!
   aforizma
 • 2021-05-12 09:47:04
  Ai që gabon shpesh, mendon rrallë!
   aforizma
 • 2021-05-12 09:47:54
  Vendosni kufij tek urrejtja, largojini ata nga dashuria!
   aforizma
 • 2021-05-12 10:06:17
  Fajtori që nuk iu kërkon falje, do t'iu godasë sërish!
   aforizma
 • 2021-05-12 10:08:28
  Bota është shumë e zënë për t'i dëgjuar synimet, por do të gjejë kohë për t'i parë arritjet!
   aforizma
 • 2021-05-12 10:08:53
  Synojeni të dëshirueshmen, por mos bëni kompromis për ta arritur të mundshmen!
   aforizma
 • 2021-05-12 10:05:26
  Drejtësia nuk është kompromis!
   aforizma
 • 2021-05-12 10:05:55
  Sot pushtimet mund të hëhen edhe pa ushtri.
   aforizma
 • 2021-05-12 10:06:53
  Kamarieri që i shërben ushqimet e përgaditura nga kuzhinieri i mirë, i mjafton një buzëqeshje e zbehte për të marrë bakshish!
   aforizma
 • 2021-05-12 10:07:44
  Nuk është i lirë një pëllumb që i ka zogjtë në kafaz!
   aforizma
 • 2021-05-12 10:08:05
  Shkallën që e përdorni për tu ngjitur lart, mos e largoni sepse do t'iu duhet një ditë për të zbritur!
   aforizma