A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Arilena Ara

I'm Sorry ➡ Më Vjen Keq

 Anglisht ➡  Shqip
Choose star rating

Rating:  5 / Votes cast:  4

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: E


I'm Sorry

It was cold like a winter day
In pouring november rain
Everything felt numb
What have we become?
I never saw the signs
How could I be so blind?
Did I close my eyes?
Cause your heart was full of lies

November is a nightmare that will chase me after all you've done
I'm sorry, november, just wake me when you're gone
Is there someone who can help me change the calendar?
Don't wanna remember, november, to me you don't exist no more,
I'm sorry

I wanted you more than life
I think of it all the time
You were my ray of light
My guide through lonely nights
You said you were in love
But I guess I was not enough
You left me in the shade
Now our light will fade away

November is a nightmare that will chase me after all you've done
I'm sorry, november, just wake me when you're gone
Is there someone who can help me change the calendar?
Don't wanna remember, november, you don't exist no more

Cause this mountain is too high
I don't have the strength to climb
I'm sorry, november, I'm sorry
Without oxygen I can't breathe
I'm losing ground underneath
My heart cannot take it
Not willing to fake it
I need to forsake cause I cannot maintain this
I'm sorry, I'm sorry

Is there someone who can help me change the calendar?
I'm sorry, november, I'm sorry

Cause november changed my life
I will have to say goodbye
I'm sorry, november, I'm sorry

Now tell me is there someone who can help me change the calendar?
Don't wanna remember, november, you don't exist no more
Cause november changed my life
I will have to say goodbye
I'm sorry, novemeber, I'm sorry


Më Vjen Keq

Ishte ftohtë si një ditë dimri
Gjatë rënies së shiut të Nëntorit
gjithçka ndihej e mpirë
Çfarë kemi bërë?
Unë kurrë nuk i pashë shenjat
Si mund të isha aq e verbër?
A i mbylla sytë?
Se zemra jote ishte e mbushur me gënjeshtra

Nëntori është një makth që do të më ndjekë nga pas për gjithçka që ti ke bërë
Më vjen keq nëntor, më zgjo kur të kesh ikur
A është dikush që mund të më ndihmojë të ndryshoj kalendarin?
Nuk dua ta mbaj mend Nëntorin, për mua nuk ekziston më,
më vjen keq

Te deshta më shumë se jeta
E mendoj gjatë gjithë kohës
Ti ishe rrezja ime e dritës
Udhëzuesi im përmes netëve të vetmisë
Më the se je i dashuruar
Por mendoj se nuk isha e mjaftueshme
Më le në hije
Tani drita jonë do të zbehet

Nëntori është një makth që do të më ndjekë pas gjithë asaj që ke bërë
Më vjen keq nëntor, më zgjo kur të kesh ikur
A është dikush që mund të më ndihmojë të ndryshoj kalendarin?
Nuk dua ta mbaj mend Nëntorin, për mua nuk ekziston më

Se ky mal është shumë i lartë
Nuk kam forcë për t'u ngjitur
Më vjen keq, nëntor, më vjen keq
Pa oksigjen nuk mund të marr frymë
Po humb terren nën këmbë
Zemra ime nuk mund ta përballojë
s'është gati të të fali
Unë duhet të heq dorë sepse nuk mund ta mbaj
Më vjen keq, më vjen keq

A eshte dikush që mund të më ndihmojë të ndryshoj kalendarin?
Më vjen keq Nëntor, më vjen keq

Se nëntori ndryshoi jetën time
Do të duhet të të them lamtumirë
Më vjen keq Nëntor, më vjen keq

Më thoni a është dikush që mund të më ndihmojë të ndryshoj kalendarin?
S'dua të kujtoj, nëntori nuk ekziston më
Se nëntori ndryshoi jetën time
Më duhet të them lamtumirë
Më vjen keq Nëntor, më vjen keq

Edit Translation
Kjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
teksteshqip.com © 2007 - 2019