A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Intervistë Ekskluzive:

Estrada Uron 28 Nëntorin

Kombi ynë nëpër shekuj të përgjakur ka shënuar historinë e lavdinë, duke ngritur lartë vyrtytet njerëzore. Si kurorë e gjithë arritjeve konsiderohet shpallja e pavarësisë, më 28 nëntor 1912. Për nder të kësaj feste, kemi intervistuar disa prej artistëve më në zë me pyetjen: Si e përjetoni këtë festë dhe mesazhi juaj për mbarë kombin? https://www.teksteshqip.com/img_upz/artpic_full/54315 Meri...

:: Videoklipe Për Pavarësinë

Më Shumë 

Më Shumë 

:: Fotogaleria

    Duke u ngarkuar... Prisni ju lutem
    Shiko Më Shumëteksteshqip.com © 2007 - 2017