Azem Shkreli

Thënie nga Azem Shkreli

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Azem Shkreli

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-09 19:23:48
  Sikur te takoheshim me vetveten sy me sy, do te putheshim apo kishim per tu peshty?
   aforizma
  1
  718
 • 2021-02-09 19:23:48
  Tash sa kohe po don te gdhije e s'po mundet...
   aforizma
  0
  714
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mësojeni kohën të mos i hajë të vetët, ç'u shemb shëmtije do ta ngrenë poetët.
   aforizma
  0
  713
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mos u bëj poet nëse s'mund të vdesësh për secilin varg, të vdesësh për secilën fjalë.
   aforizma
  0
  713
 • 2021-02-08 14:34:41
  N'se dashurohesh, dashurohu n'flakë e n'valë, jo në sy të kaltër, se bëhesh det i çmendur pendimi.
   aforizma
  0
  713
 • 2021-02-09 19:23:48
  Mesojeni kohen te mos i haje te vetet, c'u shemb shemtije do te ngrehin poetet...
   aforizma
  0
  711