Bertan Asllani

Bertan Asllani, Sërish Me Tamarën?

{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}
[20-01-2013]
Ndonëse ka një farë kohe që janë ndarë, këngëtari Bertani Asllani dhe Tamara Todevska janë parë përsëri në shoqëri të njëri-tjetrit duke rikthyer lidhjen e tyre përsëri në një romancë të vërtetë.

Arsyeja e ndarjes së tyre ishte pikërisht religjioni, pasi familjarë të Tamarës nuk kishin pranuar si dhëndër Bertanin, i cili i takon fesë myslimane. Por siç duket, dashuria mes tyre është akoma më e madhe se besimi, saqë ka arritur të tejkalojë çdo pengesë të mundshme…
 (Panorama)

Bertan Asllani, Sërish Me Tamarën?


Komente 0