Blerim Bytyçi

Thënie nga Blerim Bytyçi

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Blerim Bytyçi

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-10-19 15:35:31
  Barrën më të rëndë, gjithmonë e ndajnë për të varfërin dhe të urtin!
   aforizma
  0
  407
 • 2021-10-21 08:38:15
  Një shoqëri e mirë, është një familje e dytë.
   aforizma
  0
  406
 • 2021-10-19 15:32:22
  Mëso, mëso, shumë mëso, që të kuptosh se je mes një oqeani gjërash që nuk i di!
   aforizma
  2
  406
 • 2021-10-22 07:04:05
  Libri të mundëson, që çdo skaj të botës të kesh pranë.
   aforizma
  1
  405
 • 2021-10-19 15:31:13
  Jo çdo lule çel në pranverë.
   aforizma
  0
  405
 • 2021-10-22 06:55:43
  Ai që të ndihmon kur je në vetmi, meriton të jetë me ty edhe në turma.
   aforizma
  0
  404
 • 2021-10-19 23:34:23
  Nëse të varfërohet xhepi, mos lejo që të varfrohësh edhe nga mendja!
   aforizma
  0
  404
 • 2021-10-19 15:37:02
  Ai që ndalon për një moment, mbledh forcat dhe vazhdon prapë drejt cakut të tij, mund të jetë pak i vonuar, por jo i dështuar.
   aforizma
  0
  404
 • 2021-10-22 07:12:09
  Rrënja e një populli, është gjuha e tij.
   aforizma
  1
  403
 • 2021-10-21 12:31:22
  Edukata është vetë bukuria e njeriut!
   aforizma
  0
  403
 • 2021-10-21 08:43:41
  Sado e madhe qoftë një heshtje, thehet me më të voglin zë.
   aforizma
  0
  403
 • 2021-10-21 08:41:50
  Kur bëjmë një mur, përcaktojmë se çfarë duhët lënë brenda tij e çfarë jashtë.
   aforizma
  0
  403
 • 2021-10-21 08:30:34
  Nëse gjatë ditës dy herë mendon për vete, tri herë mendo për atdheun. Pa atdhe, as ti asgjë nuk je!
   aforizma
  1
  403
 • 2021-10-19 15:37:46
  Fjala pa vend, nuk zë kurrë vend në kuvend. Ajo mbetët gjithëherë te ai që e ka thënë!
   aforizma
  0
  403
 • 2021-10-22 19:01:22
  Mendja gabon, zemra vuan!
   aforizma
  0
  402
 • 2021-10-21 12:37:18
  Jeta nuk është një diçka, por është gjithçka.
   aforizma
  0
  402
 • 2021-10-21 12:34:16
  Cilido që nënçmon vlerat e atdheut të tij, nuk është tjetër, veçse një leckë që e bartë era dhe nuk dihet se ku do të bjerë!
   aforizma
  0
  402
 • 2021-10-21 12:25:52
  Bukuria e njeriut është si lulet e fushës, me kalimin e kohës, fillon të vyshkët!
   aforizma
  0
  402
 • 2021-10-21 12:24:04
  Edhe nëse je më i shpejti, kurrë nuk mundë të jeshë i sigurt që do të arrish i pari!
   aforizma
  0
  402
 • 2021-10-21 12:18:53
  Injoranti urtësinë e konsideron si frikë, ndërsa mirësjelljen si dobsi!
   aforizma
  0
  402