Cher

Thënie nga Cher

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Cher

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse vërtet e dëshiron diçka, mund të gjesh edhe mënyrën për ta bërë të mundur.
   aforizma
  0
  296
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një femër mund të jetë duke pritur mashkullin e duhur, por kjo nuk do të thotë që ndërkohë të mos dëfrehet me ata të gabuarit.
   aforizma
  0
  296
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse do të prisni ndonjë të vijë të ju nxisë të bëni diçka, më mirë hiqni dorë.
   aforizma
  0
  296