Më mbaj mend (për 1 muaj)

Koronavirus në Shqipëri dhe Kosovë


Për shkak të interesimit gjithmonë e më të pakët, kjo faqe nuk do të përditësohet më në vazhdim. Ndjesë të gjithë atyre që na kanë ndjekur rregullisht gjatë këtyre muajve.