A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Daniela Toçi

Me Ty ➡ With You

 Shqip ➡  Anglisht
Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  1

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Trinti’S Fans


Me Ty

Një milion arsye,
po të kisha unë,
nuk do të doja kurr,
si doja dikur.

S'munde të më thoje fjalë lamtumirë,
se ti ike shpejt,
për një tjetër jetë,
ti nuk je aty se,
nuk je si ti e do.

Dhe unë zgjohem në mëngjes,
sikur jam me ty,
dërgoj lutje lart në qiell,
por nuk vijnë aty.

Dhe sa herë kujtimet gjej,
veten e gënjej,
unë e gënjej,
por ty s'të kthej.

Ai shtrat pa ty gjithmon,
do mbetet bosh,
se nuk shtrihem dot,
dhe po fle në tokë.

Në mermer të ftohtë,
unë kokën e mbështes,
e gjej qetësi,
se vij tek ti.

Dhe unë zgjohem në mëngjes,
sikur jam me ty,
dërgoj lutje lart në qiell,
por nuk vijnë aty.

Dhe sa herë kujtimet gjej,
veten e gënjej,
unë e gënjej,
por ty s'të kthej.

Dhe unë zgjohem në mëngjes,
sikur jam me ty,
dërgoj lutje lart në qiell,
por nuk vijnë aty.

Dhe sa herë kujtimet gjej,
veten e gënjej,
unë e gënjej.

Dhe unë zgjohem në mëngjes,
sikur jam me ty,
dërgoj lutje lart në qiell,
por nuk vijnë aty.

Dhe sa herë kujtimet gjej,
veten e gënjej,
unë e gënjej,
por ty s'të kthej.

Një milion arsye,
po të kisha unë.


With You

One million reasons,
if I had,
i would never want to,
like I used to.

You couldn't say goodbye to me,
that you run away quickly,
for another life,
you are not there,
you're not like you love her.

And I wake up in the morning,
as if I'm with you,
send prayers high in heaven,
but they don't come there.

And whenever I find memories,
I lie to myself,
i'm lying,
but I will not return you.

That bed without you always,
it will remain empty,
that I can't lie,
and sleeping on the ground.

In cold marble,
i support my head,
I find it calm,
I come to you.

And I wake up in the morning,
as if I'm with you,
send prayers high in heaven,
but they don't come there.

And whenever I find memories,
I lie to myself,
i'm lying,
but I will not return you.

And I wake up in the morning,
as if I'm with you,
send prayers high in heaven,
but they don't come there.

And whenever I find memories,
I lie to myself,
i'm lying.

And I wake up in the morning,
as if I'm with you,
send prayers high in heaven,
but they don't come there.

And whenever I find memories,
I lie to myself,
i'm lying,
but I will not return you.

One million reasons,
if I had.

Korrigjo Përkthimin