Më mbaj mend (për 1 muaj)

Tema: Poezi Për Trishtim


Ditët Që Pres,apo Ditët Që Kanë Kaluar?

Ulem në divan dhe pres të vijë ; dita e përballjeve,
Dita e marries dhe dhënies së asaj që meritojmë,
Ditën e zgjimit,
Ditën kur punoj,lodhem,lexoj..
Ditën kur mblidhem dhe takohem me njerëzit e dashur,
Ditën kur flas shumë për ndjenjat dhe mendimet e mia,
Ditën...
O,sapo u kujtova!
Kto dite thjesht kane kaluar dhe une s'kam marrë pjesë në to...

- Poezi nga Denisa SaliajNuk ka akoma asnjë votë


Komente 0