Më mbaj mend (për 1 muaj)

Gërvishtja E Qiellit

Qiellin e lartmadhëruar e kanë gërvishtur, e kanë copëtuar në një mijë copë,
Antigonën e vranë dhe Krausi qesh në mënyrë djallëzore, vetëvrasje ka pastaj,
pas ngjyrave blu të qiellit fshihet llum i madh i jetës njerëzore, që fsheh djallëzi,
o gërvishtës të qiellit, dhunues të lirisë dhe të vërtetës, Kruausin vare në litar.

- Poezi nga Dionis Xhafa


- U dërgua nga Dionis Xhafa -


Nuk ka akoma asnjë votë


Komente 0