Edgar Allan Poe

Thënie nga Edgar Allan Poe

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Edgar Allan Poe

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çdo gjë që shohim s'është tjetër veçse një ëndërr brenda një ëndrre.
   aforizma
  0
  476
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ata që ëndërrojnë gjatë ditës, njohin gjëra që u shpëtojnë atyre që ëndërrojnë vetëm gjatë natës.
   aforizma
  0
  474
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kur një i çmendur, duket çuditërisht i arsyeshëm, besomëni, është koha e volitshme për t'i vënë këmishën e forcës.
   aforizma
  0
  473