Elona Musaj

Thënie nga Elona Musaj

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Elona Musaj

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2022-12-11 08:48:11
  Dashuria e ka forcen e eres dhe nuk perton t'ja tregon botes. Nganjehere te perkedhel dhe perkund embel, nganjehere te perplas dhe te shkund rrenjes.
   aforizma
  0
  297
 • 2022-12-11 08:44:56
  Çdo jetë e jetuar, ja vlen per t'u treguar. Nganjëherë një detaj i thjeshtë, ja vlen më shumë se një i rafinuar.
   aforizma
  0
  296
 • 2022-12-11 08:47:20
  Jeta është rrugëtim me shumë të papritura. Nganjëherë të sjell dhurata, e nganjëherë lajme të hidhura.
   aforizma
  0
  296
 • 2022-12-11 08:46:14
  Përballë sëmundjes, mos rri sikur mur i shembur. Drejt e në sy shikoje, të mos kuptojë që je i trembur.
   aforizma
  0
  295
 • 2022-12-11 08:49:12
  Dembeli gjen gjithmone arsye, per te sabotuar punen. Punetori nuk lejon qe asnje shkak, t'behet pengese per me e kry detyren.
   aforizma
  0
  295
 • 2022-12-11 08:50:57
  Shpirti rralle plaket, i ri vazhdon e qendron. Te tradheton vetem pasqyra, qe gjurmet e kohes ti tregon.
   aforizma
  0
  295
 • 2022-12-11 08:52:06
  Buke, fasule dhe turshi, rinine time ma kujton. Sot, te rejave i fryhet barku dhe si menu ka dale n'pension.
   aforizma
  0
  295
 • 2022-12-11 12:36:47
  Mos e prit momentin e duhur, mos lejo te behet vone. Cdo gje qe nuk jetohet vrullshem, nje dite shkon dhe s'kthehet me.
   aforizma
  0
  295
 • 2022-12-11 15:20:23
  Gjej kohe per vetveten, mos e mat me pikatore. E konsumuar nga te tjeret, je pak grua dhe me shume sherbetore.
   aforizma
  0
  295
 • 2022-12-11 17:33:35
  Genjeshtarin ekspert, veshtire e zbulon, se me rrenat qe i mban rezerve, vetveten e mbulon.
   aforizma
  0
  295
 • 2022-12-11 12:34:51
  Kur dikush qe t'pelqen, te vjen e t'shfaqet pa maska, te len shume mbrese dhe e vogel behet distanca.
   aforizma
  0
  294
 • 2022-12-11 12:35:14
  Kohen qe kalon, mos e quaj armike. Vrapo bashke me te dhe cdo moment grabite.
   aforizma
  0
  294
 • 2022-12-11 12:35:43
  Nganjehere t'duket se dicka t'mungon, ndoshta nje ide, ndoshta nje pasion. Dicka krejt e panjohur, qe nuk e koncepton.
   aforizma
  0
  294
 • 2022-12-11 15:20:03
  Ekziston nje vend, ne brendesine e secilit, nje vend, ku paqja mbizoteron. Vendose n'fokus sa here qe je i lodhur dhe nga kaosi larguhu.
   aforizma
  0
  294
 • 2022-12-12 15:15:27
  Nena per vajzat, pak shoqe e me shume edukatore!
   aforizma
  0
  294
 • 2022-12-12 15:16:00
  Kur motra e burrit te behet si moter, me e huaj s'do t'ndihesh n'at voter.
   aforizma
  0
  294
 • 2022-12-11 08:49:56
  Nganjehere jemi vete ne, qe behemi pengese e lumturise. Me “pranga“ te hekurta, i bejme qendrese dashurise.
   aforizma
  0
  293
 • 2022-12-11 08:51:21
  Hilja, dredhi antike, ka jetuar ne cdo epoke. Prandaj dhe fjalet e vjetra, na vyjne dhe si gjujme poshte.
   aforizma
  0
  293
 • 2022-12-11 08:52:48
  Nese don te me dhurosh lule, i dua me rrenje, me dhe e vazo. Qe koha mos ty vyshke ato, ti shoh cdo dite e te ndjej afer.
   aforizma
  0
  293
 • 2022-12-12 15:17:25
  Jeta te sjell t'mira e t'hidhura pafund. Here do t'jesh kampion e here do t'jesh i mundur.
   aforizma
  0
  293