Emily Dickinson

Thënie nga Emily Dickinson

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Emily Dickinson

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Pa vetminë time do të isha akoma më vetëm.
   aforizma
  0
  465
 • 2021-02-08 14:34:41
  Që dashuria është çdo gjë, është çdo gjë që dimë për dashurinë.
   aforizma
  0
  465
 • 2021-02-08 14:34:41
  “Përgjithmonë“ përbëhet nga shumë “tani“.
   aforizma
  0
  464
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kur kemi nevojë për një përqafim, duhet të guxojmë ta kërkojmë atë.
   aforizma
  0
  464
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ne që kemi shpirt vdesim më shpesh.
   aforizma
  0
  464
 • 2021-02-08 14:34:41
  Për të patur një lëndinë, mjaftojnë një tërfil, një bletë dhe një ëndërr. E nëse tërfili dhe bleta nuk janë, mjafton edhe vetëm ëndrra.
   aforizma
  0
  464
 • 2021-02-08 14:34:41
  Para se të dashuroja, nuk kisha jetuar asnjëherë plotësisht.
   aforizma
  0
  464
 • 2021-02-08 14:34:41
  Qentë janë më të mirë se njerëzit, sepse dinë por nuk flasin.
   aforizma
  0
  464
 • 2021-02-08 14:34:41
  Suksesi konsiderohet më i ëmbël nga ai që s'e ka arritur kurrë.
   aforizma
  0
  464
 • 2021-02-08 14:34:41
  Thuhet se Zoti është gjithandej e megjithatë vazhdojmë ta mendojmë si të ishte i izoluar.
   aforizma
  0
  464
 • 2021-02-08 14:34:41
  Truri është më i gjerë se qielli.
   aforizma
  0
  464
 • 2021-02-08 14:34:41
  Uria është një instikt i atyre që i shohin vetrinat nga jashtë.
   aforizma
  0
  464
 • 2021-02-08 14:34:41
  Disa njerëzve nuk do t’ua ndieja mungesën kurrë, por secili çast i mungesës së disa të tjerëve ngjan i pafundëm.
   aforizma
  0
  463
 • 2021-02-08 14:34:41
  Duke mos e ditur se kur do të vijë agimi, i mbaj të çelura të gjitha dyert.
   aforizma
  0
  463
 • 2021-02-08 14:34:41
  E vërteta duhet të ndriçojë gradualisht, përndryshe të gjithë do të ishin të verbër.
   aforizma
  0
  463
 • 2021-02-08 14:34:41
  Fati nuk është pjellë e rastësisë, por e lodhjes. Buzëqeshja e kushtueshme e fatmirësisë duhet të fitohet.
   aforizma
  0
  463
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse do të mund të bëj që një zemër të mos thyhet, nuk do të kem jetuar kot.
   aforizma
  0
  463
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse lexoj një libër që më ngrin të gjithën, saqë asnjë zjarr të mos më ngrohë, di që është poezi.
   aforizma
  0
  463