A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Eneda Tarifa

Me Veten ➡ With Yourself

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Annonim


Me Veten

Nuk jam vetëm
dhe pse ty s'të kam
Nuk jam vetë e di
jo nuk di të qaj
ti nuk je më këtu
të shohësh sytë e mi
Nuk jam vetëm jo

Nuk je vetëm
gjithmonë do t'jem pranë
të jap jetë e di
dhe pse jetë nuk kam
se fryma më mbaron
oh, për ty
për ne të dy.

REF 2X:
Dhe them me vete:
"Ku je? Ku je?" - ky shpirt thërret
Atje, atje nuk ka më jetë
E di, e di nuk je më ti ai që vjen
Nuk je

Nuk je vetëm
gjithmonë do t'jem pranë
të jap jetë e di
dhe pse jetë nuk kam
se fryma më mbaron
oh, për ty
për ne të dy.

REF:
Dhe them me vete:
"Ku je? Ku je?" - ky shpirt thërret
Atje, atje nuk ka më jetë
E di, e di nuk je më ti ai që vjen
Nuk je
"Ku je? Ku je?" - ky shpirt thërret
Atje, atje nuk ka më jetë
E di, e di nuk je më ti ai që vjen
Nuk je


With Yourself

I’m not alone
And why I don’t have you
I’m not a person, I know
No, I don’t know how to cry
You are not here anymore
To see my eyes
I’m not alone, no

You’re not alone
I’ll always be near
To give life, I know
And why I don’t have a life
Because my breath stops me
Oh, for you
For us both

And I say by myself
Where are you? Where are you? – this soul calls
There, there there is no life anymore
I know, I know, you aren’t that one that comes
You aren’t

You’re not alone
I’ll always be near
To give life, I know
And why I don’t have a life
Because my breath stops me
Oh, for you
For us both

And I say by myself
Where are you? Where are you? – this soul calls
There, there there is no life anymore
I know, I know, you aren’t that one that comes
You aren’t

Korrigjo Përkthimin
teksteshqip.com © 2007 - 2018