Fan Noli

Thënie nga Fan Noli

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Fan Noli

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Le të sulemi nën flamurin e kuq në flakë të luftës, që të na drithërohet trupi nga dehja e barutit, që të na ndizet shpirti nga zjarri i shenjtë i lirisë dhe le të vdesirn duke thirrur: “Rroftë Shqipëria“.
   aforizma
  5
  441
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu mund të zgjedhë cilëndo fe që ka trashëguar apo që i pëlqen, por s'mund të zgjedhë një tjetër kombësi dhe të luftojë të tijën, pa vënë në ballë një vulë të madhe prej tradhtari.
   aforizma
  1
  430
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ne jemi shqiptarë dhe e kemi për detyrë të mbetemi siç qemë prej kohe stoli e maleve të larta dhe të qiellit.
   aforizma
  0
  412
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çdo komb çlirohet me përpjekjet e veta.
   aforizma
  3
  411
 • 2021-02-12 00:25:03
  Njeriu mund të zgjedhë cilëndo fe që ka trashëguar prej stërgjyshërve dhe që i pëlqen, por s’mund të zgjedhë një tjetër kombësi dhe të luftojë të tijën, pa vënë në ballë një vulë të madhe prej “tradhtari”.
   aforizma
  1
  409
 • 2021-02-08 14:34:41
  Moti i ri mos të gjejë vetëm një mot më plak, po edhe një mot më të mençur.
   aforizma
  0
  407
 • 2021-02-08 14:34:41
  Burrat e mëdhenj nuk i munguan as dje Shqipërisë, as sot dhe nuk do t’i mungojnë as nesër.
   aforizma
  2
  407
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mos harro që rrojtjen time e ke në dorë ti. Mos e harro këtë gjë.
   aforizma
  0
  404
 • 2021-02-08 14:34:41
  Këngën e lirisë… asnjë saze s’e lot dot përveç dyfeqeve.
   aforizma
  0
  403
 • 2021-02-08 14:34:41
  Me të vërtetë, janë të lumtur njerëzit që vdesin tamam atëherë kur merr fund pjesa më e bukur e jetës së tyre.
   aforizma
  0
  403
 • 2021-02-08 14:34:41
  Moti i ri mos të të gjejë vetëm një mot më plak, po dhe një mot më të mençur.
   aforizma
  0
  403
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shpesh urtësia e do që t’i trajtojmë me buzëqeshje gjërat më tronditëse dhe më tragjike.
   aforizma
  0
  403
 • 2021-02-08 14:34:41
  Duke mësuar jetën e një autori, mund të kuptosh më mirë veprat e tij.
   aforizma
  0
  402
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu i vërtetë është më interesant se të gjithë heronjtë legjendarë të marrë së bashku.
   aforizma
  0
  402
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të mos e bëjmë rrojtjen tonë vdekje të përditshme, por ta bëjmë luftë dhe punë.
   aforizma
  0
  402
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të rrojmë me dobi, të vdesim me dobi.
   aforizma
  0
  402