Nisja

Po zbraz mbi vete
britmat e mbetura veshëve
dhe heshtjet.
Nga puthjet e tua të shumta
vetëm njërën mbaj në gji
për nisje.
Ndjehem pupël s’kam fjalë
kur nisem për tek ty,
bëhem djalë.
Aty gjej forcë
kohën e duhur
dhe për të të puthur.

- poezi nga Fatmir Terziu


Nuk ka akoma asnjë votë