Vihuela Fest 2020

12/12/2020 - 12/12/2020
Teatri Faruk Begolli Aab - Fushë Kosovë

Edicioni i VII-të me radhë, Festivali mbahet me masat mbrojtëse kundër COVID-19 nga Qeveria e Kosoves.
DATA : 12.12.2020 / ORA 13:00

Eshte mbajtur me shume sukses edicioni i VII -të i Festivalit Mbarëkombëtar të Këngēs për Femijē "Vihuela Fest 2020"
Festivali eshte permbajtur konform ligjit te Qeverise se Kosovës me rregullat e Covid 19 me distance
Drejtori i festivalit Naser Dula e beri hapjen e Festivalit Vihuela Fest 2020 duke ju deshiruar shume suksese ne performimet e tyre, Festivali ka kaluar ne nivel profesional te organizimit.
Skenografia dhe ndriqimi i Teatrit Faruk Begolli AAB Ishte teper ne nivel.
Juria profesionale e përbër nga :
Adem Ymeri - Kompozitor
Nazmi Aliu- Kompozitor
Njomza Mezini- Solo Këngëtare
Prek Memaj- Koreograf
Artan Elshani - Muzicient
Te gjitha Solistet ishin FITUES!
Çmimet VIHUELA 2020 :
Kategoria 1
Çmimi i 1-rë - ELIZA DULA
Çmimi i 2-të - SIBORA BYTYQI
Solistja më e mirë - LUNA HALIMI
Çmimi i 3-të - ARRITA MARKU
Deputanti më i mirë - AULONA ALIAJ
Kategoria 2
Çmimi i 1-rë - SARA ELSHANI
Çmimi i 2-të - ENSAR BACA
Çmimi i 2-të - NITA ZEQIR
Çmim i 3-të - AMAR DOBREVA
Çmimi i 3-të - ANISA AMERLLAHU
Çmimi VIHUELA FEST - RIGA MEMETI
Çmimi Solistja më e mirë - AMARILIZ PERCAKAJ
Çmimi Paraqitja Skenike - DINETA ABAZI
Çmimi i Publikut - ARBES HASA
Çmimi GRAND PRIX - ALINA ALIU
Teksti më i mirë - Irma Kurti
Kompozimi më i mirë - Adem Ymeri
Kompozimi më i mirë - Rinor Ukimeri


{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}

* Kjo nuk është renditja zyrtare e festivalit, por renditja e teksteve më të lexuara në teksteshqip.com gjatë kësaj jave.

Vihuela Fest 2020 (Tekste & Video)


Komente 0