Fuga

Dërgo një album »

Produksioni Fuga - Kenge Te Zgjedhura Nga Jugu (2002)

Shiko Më shumë »Produksioni Fuga - Per Te Gjithe Nga Pak (2002)

Shiko Më shumë »Produksioni Fuga - Me Yjet E Serenates (2005)

Shiko Më shumë »Produksioni Fuga - Nostalgjia E Serenates Korcare (2006)

Shiko Më shumë »Produksioni Fuga - Nostalgjia E Serenates Korcare Vol.1 (2006)

Shiko Më shumë »Produksioni Fuga - Kenge Dhe Valle Dasmash (2006)

Shiko Më shumë »Produksioni Fuga - 7 Yjet E Muzikes Popullore (2007)

Shiko Më shumë »Produksioni Fuga - Mix To Mix (2007)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0