E Etur Si Ty

Ti më pyet ç’ke gatuar për mua,
Unë mundohem e s’e gjej dot.
Më merr uria kur gatuan një grua,
Kur shkruan, apo dhe kur rri kot.

Mos harro, për ty i gatuaj të gjitha,
Me buzët, sytë, kurmin plot nur.
Në dush, në pëshpërima e klithma
Bëhem bulëza dhe të hyj në lëkurë.

Bëhem luga jote ta lëpish me buzë,
Bëhem gota jote që më thith me etje;
Bëhem puthja jote e digjem shpuzë,
Orgazma jote që nuk gjen kurrë prehje.

Në klithma orgazmash, dehur ne të dy,
Në poret e mia, ti shuan urinë me etje.
Mos u mërzit, si ty, e etur të pi,
Deri sa të kem, të gjithin për vete.

- poezi nga Gjenovefa Myrtaj


Nuk ka akoma asnjë votë