Ilir Tironsi
Ilir Tironsi
Ilir Tironsi
  • Vendlindja:
  • Shqipëri
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Këndon kryesisht: etno
Ilir Tironsi është këngëtar dhe autor këngësh i njohur. Më datë 20 Janar 2017, Landi Roko & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Tirona". Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi.

Më datë 21 Janar 2017, Dori Loshit & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Do Ta Fal Zemren Ty". Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, teksti u shkrua nga Sebastiana Brecani.

Më datë 21 Janar 2017, Landi Roko & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Escobar". Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi.

Më datë 23 Janar 2017, Landi Roko & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Jetim". Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi.

Më datë 23 Janar 2017, Caku Lezhes & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Vana". Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi.

Më datë 25 Janar 2017, Landi Roko & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Qerami Jeta". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici.

Më datë 19 Qershor 2017, Ilir Tironsi publikon videoklipin "Police". Muzika e këngës u punua nga vetë Ilir Tironsi.

Më datë 5 Korrik 2017, Muharrem Ahmeti publikon videoklipin "Boom Boom Boom", në bashkëpunim me Ilir Tironsi. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi.

Më datë 28 Korrik 2017, Eri Qerimi publikon videoklipin "Sfida", në bashkëpunim me Ilir Tironsi.

Më datë 29 Dhjetor 2017, Graciano Caka publikon videoklipin "Zemer", në bashkëpunim me Ilir Tironsi. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, teksti u shkrua nga Dritan Shtylla, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici.

Më datë 13 Janar 2018, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Po Po Vipa Jena 2", në bashkëpunim me Ilir Tironsi. Muzika e këngës u punua nga Shpetim Franca, teksti u shkrua nga Dritan Shtylla, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 13 Shkurt 2018, Altin Tirona publikon videoklipin "Bomba", në bashkëpunim me Ilir Tironsi. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho.

Më datë 5 Prill 2018, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Ke Gon Kalaja Bohet Nomi", në bashkëpunim me Ilir Tironsi. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 12 Maj 2018, Emi Loca publikon videoklipin "Mos Boj Naze", në bashkëpunim me Ilir Tironsi. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 14 Korrik 2018, Mandi, Murat Nazifi, Landi Roko, Ilir Tironsi & Taulant Vasili publikojnë videoklipin "Kristi". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Keli Shikut, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 23 Korrik 2018, Mandi, Eri, Fatmiri, Landi, Murati & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Suhejli". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho.

Më datë 20 Shtator 2018, Landi Roko publikon videoklipin "Instagrami", në bashkëpunim me Ilir Tironsi. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Emrah Xhixho, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 25 Tetor 2018, Mandi, Murati & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Binnaz". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, Keli Shikut.

Më datë 10 Dhjetor 2018, Soni Alidemit & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Ndryshe Jemi Ne". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 18 Dhjetor 2018, Eri Qerimi, Landi Roko, Adi Sybardhi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Maisjo". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Keli Shikut, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici & Keli Shikut.

Më datë 23 Dhjetor 2018, Mandi, Murat Nazifi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Klikime Me Miliona". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Emrah Xhixho, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 31 Janar 2019, Xhepi Vogel & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Xheloze". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Emrah Xhixho, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Mandi ka njoftuar se do publikojë së shpejti videoklipin "Tatuazhi", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 5 Prill 2019, Mandi publikon videoklipin "Nishtulla City", në bashkëpunim me Fabio, Mikeli & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Mandi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici.

Më datë 28 Dhjetor 2018, Ilir Tironsi publikon videoklipin "Azerbaijan". Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici & Emrah Xhixho.

Më datë 24 Prill 2019, Mandi publikon videoklipin "Europa", në bashkëpunim me Murat Nazifi, Fransua Sula, Ervin Qerimi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Emrah Xhixho.

Më datë 1 Maj 2019, Emina Fazlija & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Si Shqipet Jo Nuk Ka". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Emrah Xhixho, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 20 Qershor 2019, Landi Roko publikon videoklipin "Nazelie", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Naldi.

Më datë 27 Qershor 2019, Florian Tufallari & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Diamanti Im". Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici.

Më datë 17 Korrik 2019, Mandi publikon videoklipin "Panama", në bashkëpunim me Landi Roko & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 21 Korrik 2019, Mandi, Landi, Zani, Geri, Adi Sybardhi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Bisous". Muzika e këngës u punua nga Adi Sybardhi, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Albert Sula. Videoklipi u prodhua nga kompania Chill Pro.

Më datë 23 Korrik 2019, Mandi publikon videoklipin "Trendafil Me Ere", në bashkëpunim me Rei & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Eri Qerimi, teksti u shkrua nga Mandi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Eri Qerimi.

Më datë 2 Nëntor 2019, Eri Qerimi publikon videoklipin "Rrushi Lalit", në bashkëpunim me Ilir Tironcin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Eri Qerimi.

Më datë 14 Nëntor 2019, Ladi Toska & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Ajo Është Shqiptare". Orkestrimi i këngës u punua nga Festim Gici.

Më datë 22 Nëntor 2019, Xhepi Vogel publikon videoklipin "Merre Zemren Time", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Emrah Xhixho, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 19 Dhjetor 2019, Vasil Alushi publikon videoklipin "Rrak Tak Tak", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 25 Dhjetor 2019, Klement publikon videoklipin "Columbiane", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Samuel Kodra & Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 31 Dhjetor 2019, Vasil Alushi publikon videoklipin "Corleone", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 6 Janar 2020, Florian Tufallari, Ilir Tironsi & Graciano Caka publikojnë videoklipin "Mexicana". Muzika e këngës u punua nga Festim Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 1 Shkurt 2020, Marseli publikon videoklipin "Dopio 6", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 13 Shkurt 2020, Emi Loca publikon videoklipin "Une Dhe Ti", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 22 Shkurt 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Era Dashni", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi & Petrit Vullkani, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 29 Shkurt 2020, Turab Hajolli publikon videoklipin "Choco Milka", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, teksti u shkrua nga Turab Hajolli, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 10 Mars 2020, Axhesjo publikon videoklipin "Lojna Lojna", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, teksti u shkrua nga Gezim Mneri, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 12 Mars 2020, Imbro Manaj publikon videoklipin "Bari Familia", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, teksti u shkrua nga Imbro Manaj, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 10 Maj 2020, Klement, Eri Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Korleone", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 12 Maj 2020, Eri Qerimi, Ervin Qerimi & Landi Roko publikojnë videoklipin "Lagja 10", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Eri Qerimi.

Më datë 18 Maj 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Interesi", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Samuel Kodra, teksti u shkrua nga Landi Roko & Eri Qerimi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 30 Maj 2020, Mandi publikon videoklipin "Legjendari", në bashkëpunim me Mikel, Fabio & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 1 Qershor 2020, Mandi & Xhepi Vogel publikojnë videoklipin "Dashni E Paster", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 1 Qershor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Zemra Babit", në bashkëpunim me Sokol Koci & Ilir Tironsin. Kënga është punuar në të githë komponentet e saj nga Sokol Koçi.

Më datë 4 Qershor 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Kiss", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Petrit Vullkani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Petrit Vullkani & Samuel Kodra.

Më datë 9 Qershor 2020, Mandi publikon videoklipin "Selita", në bashkëpunim me Klement & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 30 Qershor 2020, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Jeta Ime", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Teksti i këngës u shkrua nga Petrit Vullkani.

Më datë 7 Korrik 2020, Imbro Manaj publikon videoklipin "Maurito", në bashkëpunim me Eri Qerimi, Landi Roko, Adi Sybardhi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Samuel Kodra, teksti u shkrua nga Olsi Celmeta, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 31 Korrik 2020, Xhepi Vogel publikon videoklipin "Shumë Të Desha", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Teksti i këngës u shkrua nga Sebastiana Brecani, ndërsa orkestrimi u punua nga Samuel Kodra.

Më datë 5 Gusht 2020, Turabi publikon videoklipin "Mama Mia", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 12 Gusht 2020, Turabi publikon videoklipin "Zemra Te Do", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Turab Hajolli.

Më datë 26 Gusht 2020, Klement publikon videoklipin "Prada", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Zani Loca, teksti u shkrua nga Bledi Selita, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 28 Gusht 2020, Turabi publikon videoklipin "Mrekullia", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Sokol Koçi, teksti u shkrua nga Gers Alia, ndërsa për orkestrimin u kujdes Sokol Koçi.

Më datë 31 Gusht 2020, Turabi publikon videoklipin "Vitamina Jeme", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Turab Hajolli.

Më datë 5 Shtator 2020, Ferdi Demir publikon videoklipin "Zemer Ty Te Kam", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Samuel Kodra & Ilir Tironsi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Samuel Kodra.

Më datë 17 Shtator 2020, Mandi publikon videoklipin "Terminatoria", në bashkëpunim me Klement, Ilir Tironsi & Mikel Osmanin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Samuel Kodra.

Më datë 1 Tetor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Do Ta Djegim", në bashkëpunim me Florian Tufallari, Altin Tirona & Ilir Tironsin. Teksti i këngës u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 3 Nëntor 2020, Landi Roko publikon videoklipin "Gilavav", në bashkëpunim me Ervin Qerimi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Landi Roko.

Më datë 11 Dhjetor 2020, Adi Sybardhi publikon videoklipin "Dubai", në bashkëpunim me Ervin Gonxhi & Ilir Tironsin.

Më datë 14 Janar 2021, Florian Tufallari publikon videoklipin "Muhamed", në bashkëpunim me Xhepi & Ilir Tironsin. Teksti i këngës u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 29 Janar 2021, Sali Imeri & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Hape Telefonin". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Sali Imeri.

Më datë 22 Shkurt 2021, Adi Sybardhi publikon videoklipin "Sauvage", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Gert Manushi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 8 Mars 2021, Ervin Qerimi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Mbetem Kujtim". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Denis Gici. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 9 Mars 2021, Eri Qerimi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Nje Kurore". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Denis Gici. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 27 Mars 2021, Turabi publikon videoklipin "Goca Mamit", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Sokol Koçi, teksti u shkrua nga Turab Hajolli, ndërsa për orkestrimin u kujdes Sokol Koçi.

Më datë 27 Maj 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Kilometra", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 2 Korrik 2021, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Simpatikja", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Petrit Vullkani.

Më datë 17 Tetor 2021, Endri Mallkuqi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Merre Zemren". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Endri Mallkuqi. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 7 Mars 2022, Adi Sybardhi, Sasho Jokera & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Instagram". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Gert Manushi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 28 Mars 2022, Landi Roko, Eri Qerimi, Florian Tufallari & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Flak Flak". Muzika e këngës u punua nga Denis Gici, ndërsa teksti u shkrua nga Mandi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 30 Mars 2022, Petrit Vullkani publikon videoklipin "Lindi Kjo Dashni", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Mario Laze, teksti u shkrua nga Mario Laze, ndërsa orkestrimi u krye në bashkëpunim nga Mario Laze & Petrit Vullkani.

Më datë 2 Maj 2022, Landi Roko publikon videoklipin "Katile", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Ilir Tironsin. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 25 Qershor 2022, Landi Roko, Eri Qerimi, Florian Tufallari & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Ca$H". Teksti i këngës u shkrua nga Eri Qerimi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 4 Gusht 2022, Mandi, Mikel Elmazi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Naqeta". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Mikel Elmazi, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Mandi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 28 Gusht 2022, Mandi publikon videoklipin "Nishtulla City 3", në bashkëpunim me Mikel Elmazi, Fabio Laze & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mikel Elmazi.

Më datë 25 Shtator 2022, Klement publikon videoklipin "Bobat", në bashkëpunim me Marsel & Ilir Tironsin. Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Samuel Kodra, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Klement. Videoklipi u prodhua nga kompania Frame Company Albania.

Më datë 1 Janar 2023, Mandi publikon videoklipin "Te Gilavava", në bashkëpunim me Mikel Elmazi, Adi Sybardhi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës është kompozuar nga vetë Mandi, tekstin e kanë shkruar së bashku Mandi & Mikel Elmazi, ndërsa orkestrimin e përgatiti Festim Gici. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 9 Shkurt 2023, Adi Sybardhi publikon videoklipin "Touluse", në bashkëpunim me Ilir Tironsin. Muzika e këngës është kompozuar nga vetë Adi Sybardhi, ndërsa orkestrimin e përgatiti Gert Manushi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 8 Qershor 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Mexicane", në bashkëpunim me Mikel Elmazi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës është sjellë tek publiku nga Mikel Elmazi, ndërsa jane bërë në bashkëpunim teksti, të cilin e kanë shkruar së bashku Landi Roko & Mikel Elmazi, dhe orkestrimi, për të cilin kanë punuar bashkarisht Mikel Elmazi & Emrah Xhixho. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »Komente 0