A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Jennifer Hudson - No One Gonna Love You


I, I, I, I've been through some things
Please don't hold that against me
Can't nobody love you like I'm gonna love you
Can't nobody love you like I'm gonna love you

Even though I, I, I still can feel the sting
No need to second guess me
Can't nobody love you like I'm gonna love you
Can't nobody love you like I'm gonna love you

See I, I, I don't mind you
Putting up a little bit of fight, it's all right
But why run from what's gon' hold you tight
Through any complications, baby maybe we can start tonight

If I saw honey what you gave me
Don't care what your ex do
Ain't nobody love you like I'm gonna love you
Ain't no one gon' love you like I'm gonna love you

And if you dare, don't dare send me straight to voice mail
Babe I'm just gon' text you
Hope it ain't no issue, I just gotta let you know
No one could love you like I'm gonna love you

See I, I, I, don't mind you
Putting up a little bit of fight is all right
But why run from what's gon' hold you tight
Through any complications, baby maybe we can start tonight

Whoa, oh, oh, oh, oh, oh, I put that on everything
Ain't no one gonna love you
Ain't no one gonna hold you
Show you what I can show you
Somebody better told you, baby

Whoa, oh, oh
Your name's carved out on every heartbeat
Ain't no one gonna love you
Ain't no one gonna hold you
Show you what I can show you

Oh, but if you should go down that same road
You've been before
You're in reverse, your pain rehearsed
Just press yourself along
But don't you know that you could just let it go?

And don't you know why, I, I, I
I been through some things, please don't hold that against me
Can't nobody love you like I'm gonna love you
Can't nobody love you like I'm gonna love you

Don't you know I'm making you this promise
Can't you know the rosary
Ain't no one gon' love you like I'm gonna love you
Ain't no one gon' love you like I'm gonna love you

Whoa, oh, oh, oh, oh, oh, I put that on everything
Ain't no one gonna love you
Ain't no one gonna hold you
Show you what I can show you
Somebody better told you, baby

Whoa, oh, oh, oh, oh, oh
Your name's spelled out on every heartbeat
Ain't no one gonna love you
Ain't no one gonna hold you
Show you what I can show you
Somebody better told you

I, I, I been through some things
Please don't hold that against me
Ain't no one gon' love you, like I'm gonna love you
Can't nobody love you like I'm gonna love you

Even though I, I, I been through some things
Please don't hold that against me
Ain't no one gon' love you, like I'm gonna love you
Can't nobody love you like I'm gonna love you

I, I, I, I've been through some things
Please don't hold that against me
Can't nobody love you like I'm gonna love youKjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
teksteshqip.com © 2007 - 2019