Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com

Kamela - Jetoj Pa Ty

Song Lyrics:

sa shume flete te bardha mbeten bosh te libri i jetes sime
qe tani mban emrin tend serish
dhe me tregon qe koha paska ngelur ne nje cast
sa shume gjurme e sa kujtime ti ke lene ne jeten time
copeza ndjenjash qe po mi kujton
kjo nate e heshtur me perpin dhe me drejton te ti
duket se nuk perfundon
ref. edhe pa ty une do jetoj
dhe pa ndjenje do dashuroj
se ne cdo dashuri imazh me shfaqesh ti
po kujtimet qe le pas do ti hedh diku shume larg
dhe do te jetoj pa to nje cast
sa shume gjurme e sa kujtime ti ke lene ne jeten time
copeza ndjenjash qe po mi kujton
kjo nate e heshtur me perpin e me drejton te ti
duket se nuk perfundon
ref.edhe pa ty une do jetoj
dhe pa ndjenje do dashuroj
se ne cdo dashuri imazh me shfaqesh ti
po kujtimet qe le pas do ti hedh diku shume larg
dhe do te jetoj pa to nje cast
do mesoj te shijoj cdo sekonde pa ty qe tani
ref. edhe pa ty une do jetoj
dhe pa ndjenje do dashuroj
se ne cdo dashuri imazh me shfaqesh ti
po kujtimet qe le pas do ti hedh diku shume larg
dhe do te jetoj pa to nje cast
(fund)

We added a new section Albanian Chords. Please help us with this song's chords. Thanks for your time!


(Optional)


(Optional)
teksteshqip.com © 2007 - 2019