Më mbaj mend (për 1 muaj)

Vaso Dushi - Perëndimi

Foto katrore

Kështu dhe ti,do më braktisje,
Që ishe dielli im në jetë,
Në qiellin tim do të rrëshqisje,
Gjersa të humbisje krejt!

Format Story