Më mbaj mend (për 1 muaj)

Naim Frashëri - Shqiperi, O Jetegjate

Foto katrore

Shqiperi o jetegjate,
Ty te kemi meme e ate
Dhe per ty do te luftojme
Gjersa te te trashgojme.
Per ty te gjithe,dite dhe nate,
Mendohemi gjere e gjate.

Format Story