Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hermann Hesse - Kenga Per Te Dashuren Ne Pranveren E Ftohte

Foto katrore

Në paradhomën e ftohtë ora troket
Sa mengadalë koha rëshqet,,,
Dhe shkojnë si erë me bor’ e stuhi,
Po se si shkojnë, s’dua ta di.
S’më dhimben gjë, s’më hynë në sy,
Se janë orë që shkojnë pa ty.

Format Story