Më mbaj mend (për 1 muaj)

Naim Frashëri - Fjalet E Qiririt

Foto katrore

Edhe ndër qiej fluturonj,
Edhe brënda në det qëndronj
Shumë herë fle në baltë
Diku ndodhem dhe në mjaltë

Format Story