Më mbaj mend (për 1 muaj)

Besa - Kokëfortë

Foto katrore

Vetëm ty të kam,
Njeriun tim dhe dashurinë...
Nëse të mërzis,
unë e bëj për mirë
Mos u nxito, s'e meritoj
A jemi ne gabim

Format Story