Më mbaj mend (për 1 muaj)

Nexhmie Pagarusha - Baresha 2012

Foto katrore

Heej kam rrit shtatin
nder keto male
bashk' me qingja e me dele
dhe bylbyla nder zabele
mbas kumones loje e gezime
si shqiponja ime

Format Story