Më mbaj mend (për 1 muaj)

Bubulina Krasniqi - Elementi I 5-te

Foto katrore

Nëse tek unë kërkon te jesh
ujë, zjarr, tjetër element
Me duhet kohë dhe pse më pëlqen

Format Story