Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dj Olti, Alban Skënderaj & Lyrical Son - '93

Foto katrore

E mban mend kur në mësim
Flije gjumë mbi supin tim
Dhe të mbuloja me çantë!

Format Story