Më mbaj mend (për 1 muaj)

Eranda Libohova & Irma Libohova - Nuk E Harroj

Foto katrore

Ndodh ne jet
qe pa pritur nje
njeri te behet kaq i shtrejt
dhe portreti tij i cilter
ne cdo hap te ndjek
nga do ne dite e nete

Format Story