Më mbaj mend (për 1 muaj)

Adem Ramadani - Allahu Ekber Kebira

Foto katrore

Edhe qielli kur gjëmon
Dhe rrufeja kur veton
Edhe shiu kur pikon
Ja Allah të madhëron

Format Story