Më mbaj mend (për 1 muaj)

Alar Band & Çiljeta - Bonbone

Foto katrore

Të dua jo vetëm sonte
jo vetëm sonte të dua
dhe un vdes kur ti më shijon
si një kafe në buzët e tua

Format Story