Më mbaj mend (për 1 muaj)

Elita 5 - Me Fal

Foto katrore

Nëse fjalët s'kanë kuptim
Më e mirë është heshtja
Nëse loti është i rremë
Njësoj është dhe buzëqeshja

Format Story