Më mbaj mend (për 1 muaj)

Arinda Gjoni - Kam Pi

Foto katrore

Kam pi unë me harru pak
sa t'kom dasht
Kam pi unë me harru pak
që s'je tash
Kam pi dhe kërcej këngët
që dikur i kërcenim bashkë

Format Story