Më mbaj mend (për 1 muaj)

Alban Skënderaj - Kur Fjalët Mungojnë

Foto katrore

Pastaj ëmbël më shfaqesh papritur
Dhe më gjen të papërgatitur
Dorën ma merr
dhe fort ti ma shtrengon
Më e forta ndjenjë e arritur

Format Story