Më mbaj mend (për 1 muaj)

Luan Zhegu - Kenge Çelik Dhe Dashuri

Foto katrore

Dorën njëri-tjetrit i dhamë
Të shkojmë bashkë të dy
Atje ku nesër do të rrjedhë
Këngë, çelik dhe dashuri

Format Story