Më mbaj mend (për 1 muaj)

Vukman - S'ka Si Ti

Foto katrore

Kush e tha që zoti nuk ekziston
Kush e tha që ai nuk na dëgjon
Nuk ka nevojë të të thotë
që jam këtu
Dërgoji dashurinë
dhe fjalën të du

Format Story