Më mbaj mend (për 1 muaj)

Naim Frashëri - Bilbili

Foto katrore

Mi brigj' e mi shesh' e drurë
Dhe përmi det drita bije
E mi shkëmbënj e mi gurë
Dhe vise që jan' në hije

Format Story