Më mbaj mend (për 1 muaj)

Ali Asllani - 7 Prill 1939

Foto katrore

Ajo dor’ qe rreh dybekun
Di ta mbush edhe dyfekun
Nese diten çan guardian
Edhe naten thur liter
Thur litar e kalit grushtin
Dhe e var nga kembet pushtin

Format Story