Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dritero Agolli - Tek E Ëma

Foto katrore

Dhe tani në varr i shkon çdo javë
Një mëkat që ndoshta s'lahet kurrë
Shkon e lan ku nëna fle nën gurë

Format Story