Më mbaj mend (për 1 muaj)

Vaso Dushi - Më Shkoi Dhe Rinia...

Foto katrore

Dhe veten ndjeva keq,
Pa ty,pa dashurinë
Kur shkove ti,për dreq,
Më more dhe rininë!

Format Story