Më mbaj mend (për 1 muaj)

Besa - Gëzuar Krishtlindjet

Foto katrore

Gëzuar Krishlindjet!
Gëzuar Krishlindjet dhe Vitin e Ri
Rreth vatrës këndojmë plot dashuri
Gëzuar Krishlindjet dhe Vitin e Ri
Me zemër kurojmë bekime, hare
Gëzuar Krishlindjet! Gëzuar me ne!

Format Story