Teksti Origjinal

'Rasti, mbret i botës'
themi vazhdimisht,
Edhe pse asgjë
nuk po ndodhë rastësisht.
Koha vjen e shkon,
por asgjë nuk ndreq,
Veten e ngushëllojmë
''ka edhe më keq''.

E kërkojme të djeshmen,
Nuk e gjejmë askund.
çdo fillim, e ka një fund.

Në kafeteri, melodi e vjetër,
Na i zgjon kujtimet,
E na kthen në kohë tjetër.
Ndodhë që e vërteta
shpeshherë quhet rrenë,
çdo ditë përsëritet
i njejti refren.

Dikush punon për te jetuar,
Dikush jeton për të punuar.
Bardhe e zi,
kjo është jeta,
Ëndrra zhgënjehet nga e vërteta.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020