Teksti Origjinal

Pse nxiton pse nxiton të shkosh
Sa më lëndon nuk po e vëren
Të lutem mos ik eja këtë çast
Urbani shkon e vjen

Le të iki kush të dojë dhe
Ky zog që troket në xham
Zemra ty s'do të largoj
Ka tjetër urban

Mos ik mos ik mos më ler
Edhe pak prit ka urbanë të tjerë
Mos ik mos ik mos më ler
Jo mos më ler të mjerë

Le të ikin vaporë e trena dhe
Kjo gjethe n'hapësirën e pamat
Rrri të lutem rri dhe pak
t'i shpleksim flokët e gjatë

Le të rendin nëpër qiell
Marsiane meteore dhe meteorit
rri të lutem rri dhe pak
të lutem rri mos ik

Jo ti mos ik jo ti mos ik
Jo mos më ler jo ti mos ik

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020